Logó tervezés:

A logó tervezés során kreativitásunkat, szakmai tapasztalatunkat és a logó tervezéshez szükséges irányelveket figyelembe véve megtervezzük cége logóját, majd el is készítjük azt.

Logó készítés:

A logó készítés alatt a megbízó által adott instrukciók alapján készül el a logó. Szakmai javaslatokat természetesen ez esetben is teszünk amennyiben igény van rá.

Logó tervezés – logó készítés közötti különbség

A lényeges különbség a logó tervezés és logó készítés szolgáltatás között az, hogy míg előbbi esetben cégünk tapasztalat grafikus szakértői munkatársa végzi el a tervezői munkát – garantálva ezáltal a minden szempontot figyelembe vevő felhasználási lehetőségeket – addig utóbbi esetben pedig a logó készítésnél “csak” egy grafikai kivitelezés történik.

A logó tervezésnél tehát nem csak többletmunkáról beszélhetünk, hanem gondos tervezésről, kreativitásról összességében cégünk szellemi termékéről. Ez természetes, hogy ez a különbség az árakban is megmutatkozik.

logó tervezés egyedi igények alapján

logó tervezés egyedi igények alapján

 

 

 

Egy logó tervezésnél az árakat több tényező is befolyásolja.  A fő tényezők a következők:

 • tervezés során történő módosíttatások száma:
  • Egy tervezés során az alap szolgáltatás részeként 1 alkalommal lehet módosítást kérni, ami akár egy teljesen új elképzelés alapú is lehet. Ez azt is jelenti tehát egyben, hogy amennyiben a tervezés eredményével nem elégedett, akár teljesen új logó tervet is készítünk
  • Abban az esetben amennyiben nem elégedett a 2. logó tervel sem, önnek joga van elállni megrendelési szándékától. Ez esetben a ráfordított munkánk kárpótlásaként az alap ár 40%-át kell megfizetnie.
  • További módosíttatásokra a 2. logó terv elkészülését követően is van lehetőség.
   • apróbb módosítások tekintetében (melyek nem haladják meg a 10 perces grafikus munkaórát) 2 alkalommal lehet módosítást kérni.
   • nagyobb módosítás esetén további árajánlatot adunk.
 • vektorgrafikus formátumban szükség van-e a logót alkotó elemekre (Szükség lehet a logó elemeire külön-külön is, hogy weblapon, fal dekoráción… egyéb helyeken továbbgondolás után új kompozíciót alkottathasson vele egy erre a célra szakosodott csapattal.)
 • A logókészítésre kapott idő. (Átlagosan 2-3 nap a feladat tisztázása után)

Az általunk készített logókat vektorgrafikus formátumban készítjük el, így bármekkorára átméretezhető torzulás mentesen.

A megfelelő méretben webre optimalizáltan png-ben is átadjuk adott méretben az elkészült logót.