Back to Top

Logó tervezés árak

Egy logó tervezésnél az árakat több tényező is befolyásolja.  A fő tényezők a következők:

logó tervezés egyedi igények alapján

logó tervezés egyedi igények alapján

  • tervezés során történő módosíttatások száma (Az előre megbeszéltektől eltérés)
  • vektorgrafikus formátumban szükség van-e a logót alkotó elemekre (Szükség lehet a logó elemeire külön-külön is, hogy weblapon, fal dekoráción… egyéb helyeken továbbgondolás után új kompozíciót alkottathasson vele egy erre a célra szakosodott csapattal.)
  • A logókészítésre kapott idő. (Átlagosan 2-3 nap a feladat tisztázása után)

Az általunk készített logókat vektorgrafikus formátumban készítjük el, így bármekkorára átméretezhető torzulás mentesen.

A megfelelő méretben webre optimalizáltan png-ben is átadjuk adott méretben az elkészült logót. Logó tervezés, logó készítés

Posted in Honlapkészítés |

Honlap készítés ára – honlapkészítések

©

Egy honlapot könnyen el lehet készíteni. Gondolhatná ezt az aki még nem készített igazán jó honlapot. Ezzel szemben a valóság az, hogy jó honlapot az eltérő igények, szempontok miatt igen nehéz készíteni.

Egy jó honlap olyan ideális esetben ami

  • Mindenkinek tetszik, korosztálytól, nemtől függetlenül
  • Egyértelműen, átláthatatlan működik és kezelhető
  • Felepítése a kereső rendszerek és a webböngeszők elvárásainak megfelelően kerül kialakításra
Posted in Honlapkészítés |

Ékezetes domain nevek

Mik azok az ékezetes domain nevek?

A domain név regisztrációjakor a latin ABC betűi, az arab szám karakterek és a kötőjel használható. Ma már az ékezetes domain név regisztrációnál lehetőség van a domain névben a magyar ékezetes karakterek megadására, regisztrálására. Bár a látogató a böngészőbe ékezettel írja a domain nevet a háttérben az ékezetes karakterek nem ékezetes karaktereknek feleltetődnek meg.

Legyen-e ékezetes domain nevem?

Mivel csak 2004-ben kerültek bevezetésre az ékezetes domain nevek, ezért ekkorra már megszokták az internet használói, hogy a domain nevek nem tartalmaznak magyar ékezetes karaktereket. Így Continue Reading

Posted in Honlapkészítés |

Google Chrome

A Google Chrome a világ egyik legnépszerűbb webböngészője.

A mai weboldalakat elsősorban erre optimalizálják, így a weboldalak megjelenítése ezalatt a böngésző alatt lesz a leginkább olyan, mint amilyet a weboldal fejlesztője megálmodott. Ezért ajánlatos önnek is ezt használnia.

Letölthető Innen. A letöltéshez a segítség pedig itt érhető el.

Posted in Honlapkészítés |

Animált banner készítés

Miért jó, ha egy banner animált?

Mivel egy statikus, kép bannert nem mozog, így egy átlagos látogató egy pillantást vet rá, majd továbbgörget vagy máshova kattint. Nagyon jónak, könnyen olvashatónak és látványosnak kell lennie egy statikus bannernek, hogy rákattintsanak. Ha már  több kép van egy bannerhelyen és van mögötte forgató motor, akkor egy pár másodperces váltakozással máris figyelemfelhívóbb lehet a banner, a képek egymás utáni váltakozása miatt. Ami még ettől is több lehet az az, ha eleve egy megfelelően animált banner jelenik meg adott banner helyen, így hatékonyabban hívhatjuk fel a figyelmet egyetlen akciónkra.

Posted in Honlapkészítés |

Banner kihelyezés program

Kedves Partnerünk, leendő Partnerünk!

Szeretne weboldalának, webáruházának több organikus találatot a Google, Yahoo!és Bing keresőkből?
Ehhez elsősorban sok, – a kereső rendszerek szemszögéből – magas szintű weboldalról kell hivatkozni az ön weboldalára.

Rendeljen tőlünk Banner készítést és

Posted in Honlapkészítés |

Az ablakon túli világ

Az ablakon túli világ

Talán nem is gondolnánk, de a weboldalak melyeket napi szinten látogatunk jó eséllyel egy olyan számítógép szerveren találhatóak, melyeken nem Windows operációs rendszer fut. Nagy valószínűséggel egy Linux disztribúcióval találkozunk tudtunkon kívül. Ilyen ismert és elterjedt disztribúció például az Ubuntu.

Posted in Honlapkészítés |

A weboldalunk használatához el kell fogadnia a használati feltételeket az "Elfogadom" gomb megnyomásával. A használati feltételek a következő linken érhetőek el: További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás